Elektromonteur Service en Onderhoud

De opdrachtgever verzorgt service- en onderhoudswerkzaamheden voor industriële klanten in de regio. Door het hechte en professionele team weten zij de verwachtingen van de klant steeds te overtreffen. In dit team hebben zij ruimte voor extra elektromonteurs. Wil jij graag als eerste aanspreekpunt van de klant fungeren en gaan voor de optimale service? Ga dan als Elektromonteur Service en Onderhoud aan de slag!

 

Wat ga jij doen als Elektromonteur Service en Onderhoud?

Als Elektromonteur Service en Onderhoud verzorg jij alle uiteenlopende werkzaamheden op de klantlocaties. Je werkt in Drenthe en Groningen op uitdagende industriële locaties in de olie- en gas, natte infra en bij diverse productiebedrijven.

 

Geen fabriek / plant is hetzelfde en daardoor bouw je snel veel ervaring op. Je krijgt veel vrijheid en je kan zelfstandig werken. Veel verschillende werkzaamheden zijn mogelijk, door de grote verscheidenheid in klanten en installaties. Hierdoor kunnen zij met jou meedenken en je een interessante plaats aanbieden.

 

Hieronder een greep uit jouw dagelijkse taken:

 • Montage- en onderhoudswerkzaamheden aan elektrotechnische-, meet- en regeltechnische- of aan productie- en/of procesinstallaties;
 • Het aanleggen, monteren en demonteren van uiteenlopende en/of complexe apparatuur en het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud;
 • Je werkt aan product/proces installaties op elektrotechnisch en instrumentatie gebied.

 

 

Wat neem jij mee als Elektromonteur Service en Onderhoud?

Jij hebt passie voor het vakgebied en voelt de verantwoordelijkheid voor jouw eigen werkzaamheden. Je werkt nauwkeurig en zorgt dat de communicatie richting de klant en jouw leidinggevende op orde is.

 

Daarnaast heb jij:

 • Een afgeronde MBO opleiding richting Elektrotechniek;
 • Een VCA certificaat (of bereid deze te halen);
 • Een geldig rijbewijs.

   

Wat bieden wij jou?

De opdrachtgever hecht veel waarde aan de tevredenheid van medewerkers en het bieden van doorgroeimogelijkheden. Daarom krijg jij de kans om jezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe skills aan te leren door middel van cursussen en opleidingen.

 

Ook bieden wij:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.850,- en € 3.600,- o.b.v. 40 uur per week;
 • Goede secundaire voorwaarden zoals een goede pensioenregeling (PME Metalektro), reiskostenregeling, 40 vrije dagen (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen);
 • Een breed pakket aan extra voordelen zoals diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen, jaarlijkse belastingvriendelijke aankopen, diverse sportieve en gezonde initiatieven;
 • Het volgen van opleidingen en cursussen (bijvoorbeeld een cursus Explosieveiligheid of een opleiding richting Instrumentatietechnicus);
 • Je komt te werken in een hecht, enthousiast en ervaren team waarin je veel nieuwe vaardigheden kunt opdoen. Zij zijn ook erg benieuwd welke skills jij kunt bijbrengen!

 

De opdrachtgever

We keep assets running. De opdrachtgever is een toonaangevende leverancier van volledig geïntegreerde oplossingen voor operations, maintenance, modification en asset integrity. Wereldwijd werken 17.000 werknemers, waarvan ruim 2.500 in Nederland, aan innovatieve en duurzame projecten. 

 

Voor medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken zij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tanken park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.