Constructeur bestaande kunstwerken

Ben jij die geschoolde constructeur met enige ervaring in het rekenen aan bestaande constructies? Werk je graag met veel inspraak en eigen regie aan gevarieerde en uitdagende opdrachten? Door de groei en uitbreiding van ons portfolio hebben wij een mooie uitdaging voor je.

Onze opdrachtgever is een technisch gespecialiseerd advies- en ingenieursbureau in de civiele techniek, voor onder andere bruggen, viaducten, waterbouwkundige werken en hun omgeving. Ze werken aan complexe projecten en duurzame oplossingen die de leefomgeving beter, veiliger en toegankelijker maken. Zij werken vooral voor overheden (zowel landelijk als lokaal) en (grote) aannemers. Het kantoor is gevestigd in Rosmalen (vlakbij ’s-Hertogenbosch).

 

Wat kun je van verwachten?

Je komt te werken in een team van gezellige collega’s. Samen zorgen jullie voor een uitdagend en motiverend werkklimaat waar jij je snel thuis voelt. De organisatie (80 collega’s) kent een platte structuur en een pragmatische, informele sfeer. Je geniet veel vrijheid en verantwoordelijkheid, met ruimte voor jouw inbreng en ideeën.

 

Zij bieden je een prima passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden ze daarbij belangrijk. Zo bieden zij 33 vakantiedagen (bij voltijds dienstverband) en zijn je werktijden en een parttime invulling van de functie bespreekbaar. Langetermijnrelaties, innovatie en expertise vormen het fundament. Ze investeren daarom graag in de ontwikkeling van je persoonlijke talenten en ambities.

Samenwerking, werkplezier en betrokkenheid kenmerken hun aanpak. Ze hebben veel contact met elkaar, zowel als ze vanuit huis werken als op kantoor. Daarnaast hebben ze oog voor onze omgeving.  

 

Aan welke projecten ga je werken?

Je werkt aan grootschalige projecten zoals bijvoorbeeld de instandhouding en constructieve veiligheid van de bruggen in de gemeente Amsterdam, areaal scans voor de gemeente Zoetermeer en de raamovereenkomst herberekeningen voor de gemeente Utrecht. Ook specialistische uitvragen over een kunstwerk in een binnenstad komen aan bod.

 

Wat zijn jouw uitdagingen?

  • Voor de publieke opdrachtgevers voeren ze constructieve inspecties uit van bestaande kunstwerken. Vervolgens voorzien ze hen van adviezen voor de instandhouding en herstel. Jij vervult hierin een belangrijke rol door herberekeningen te maken van deze bestaande constructies (beton, staal en metselwerk), conform NEN8700-serie.

  • Je voert technisch overleg met opdrachtgevers en weet constructieve vragen in de eerste lijn te beantwoorden.

  • Indien de constructie niet voldoet, stel je diverse varianten op om het kunstwerk te versterken.

  • Dankzij jouw inzet lever je een significante bijdrage aan de instandhouding van bestaande kunstwerken in ons land. Je werkt hiervoor samen met collega’s die veel ervaring hebben op het gebied van bestaande kunstwerken.

 

Wie zoeken wij?

  • Je wordt blij van bestaande kunstwerken en hebt een afgeronde opleiding hbo civiele techniek aangevuld met een afgeronde BV- of HTI-opleiding.

  • Je hebt minimaal 2 jaar reken ervaring met verschillende types constructies.

  • Je hebt ervaring met de volgende software: SCIA Engineer, D-serie van Deltares en IDEA.

  • Jij herkent jezelf in de competenties professionaliteit en resultaatgerichtheid. Je bent een proactieve teamspeler en neemt graag verantwoordelijkheid.

  • Je vindt het belangrijk om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling.